Tandarts Delft

De tandarts in Delft

Kiest u voor tandarts Filius in Delft, dan bent u in goede handen! Wij zijn een gewaardeerde tandartspraktijk in o.a. Den Haag, Rijswijk en Delft. Ons team van experts helpt u altijd zo goed en zorgvuldig mogelijk. Bij tandarts Filius in Delft kunt u terecht voor diverse behandelingen, mondhygiëne, gebitsaandoeningen en preventie. Daarnaast zorgen wij bij tandartspraktijk Filius ervoor dat u zich thuis voelt in onze praktijk en glimlachend uw dag voortzet.

Werkwijze van uw tandarts in Delft

Doordeweeks kunt u ons opbellen voor spoedgevallen of een controleafspraak. Onze balie-assistente zal met u een afspraak inplannen en verzorgt de administratieve taken binnen de praktijk.

In de praktijkkamer werken de tandarts en de tandartsassistente samen bij een patiënt. Bepaalde voorbereidingen voor grotere behandeling voert de tandartsassistente zelfstandig uit. Bij uw tandarts in Delft werken ook preventie-assistentes en een mondhygiëniste. De preventieassistente geeft poetsinstructies, verwijdert tandsteen en aanslag. De mondhygiëniste behandelt patiënten met uitgebreidere tandvleesziekten.

Naast het verhelpen van klachten en het verzorgen van uw gebit, zijn wij er ook op gericht om uw gezondheid op langere termijn goed te houden. Wij maken onder andere gebruik van Silica-kwartsglas vullingen en andere biologisch neutrale materialen. Deze materialen hebben geen schadelijk effect op uw gezondheid.

Als uw tandarts in Delft geven wij u graag alle aandacht. Hierom worden uw nota’s verwerkt door Infomedics. Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk en snel uw nota’s ontvangen, inzien en andere zaken rondom de nota zelf regelen.

Behandelingen door uw tandarts in Delft

Tandartspraktijk Filius voert een groot aantal moderne tandheelkundige behandelingen uit. Hierbij kunt u denken aan reparaties, cosmetische vullingen, bleekbehandelingen en het maken van kronen, bruggen en schildjes. Bij al uw esthetische wensen wordt er met deskundigheid gezocht naar een passende oplossing. Daarnaast voeren wij ook gebitsregulaties uit, waaronder orthodontie en wortelkanaalbehandelingen.

Openingstijden van uw tandarts in Delft

De Receptiebalie is geopend van 08.00 -12.00 uur en van 13.00 – 16.45 uur. Voor het telefonisch maken van afspraken zijn wij van 08.00 – 12.00 uur bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 070 – 367 90 80

De gebruikelijke werkuren van uw tandarts in Delft zijn:
Maandag t/m donderdag van 07.30 – 12.00 en van 13.00 – 16.45 uur.
Op vrijdag is dit 07.30 tot 12.00 uur.

Op donderdagmiddagen en vrijdagen worden veel cursussen en andere nascholing gehouden. Hierdoor zijn deze dagen niet altijd beschikbaar voor afspraken.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt, u telefonisch of per mail contact opnemen. Ons mail adres is: info@tandartsfilius.nl.