Tandarts Rijswijk

De tandarts in Rijswijk

Tandartspraktijk Filius is een gewaardeerde tandartspraktijk in Rijswijk. Ons team van experts helpt de klant altijd zo goed en zorgvuldig mogelijk. De gezondheid van onze klant staat dan ook voorop. Naast het verhelpen van eventuele problemen, zijn wij er ook op gericht om de gezondheid van de klant op langere termijn goed te houden. Daarom maken wij onder andere gebruik van Silica-kwartsglas vullingen en andere Biologisch Neutrale materialen. Deze materialen hebben geen negatief effect op de gezondheid van onze klanten.

Werkwijze van uw tandarts in Rijswijk

Wij van tandartspraktijk Filius garanderen u dat u volgens dezelfde normen en idealen wordt behandeld door de tandarts in Rijswijk zoals bij uw tandarts in Den Haag. Ook hier dragen wij met veel passie de zorg van het gebit van onze klanten zodat zij met een glimlach naar huis kunnen. Ons team staat gereed om u te helpen!

Zodra u ons voor een controleafspraak opbelt, zal u in contact komen met de balie-assistente. Zij verzorgt de administratieve taken binnen de praktijk. In de praktijkkamer werkt de tandartsassistente samen met de tandarts als tweede paar handen bij een patiënt. Bepaalde voorbereidingen voor grotere behandeling voert zij zelfstandig uit.

Verder werken er bij uw tandarts in Rijswijk ook nog preventie-assistentes en een mondhygiëniste. De preventieassistente verwijdert tandsteen en aanslag en geeft poetsinstructies, de mondhygiëniste behandelt de patiënten met uitgebreidere tandvleesziekten.

Uw tandarts in Rijswijk geeft u graag alle aandacht. Hierom worden uw nota’s verwerkt door Infomedics. Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk en snel uw nota’s ontvangen, inzien en zaken rondom de nota zelf regelen.

Behandelingen door uw tandarts in Rijswijk

Bij de tandarts in Rijswijk kunt u dezelfde behandelingen verwachten als in de praktijk in Den-Haag. Wij doen onder andere gebitsregulaties zoals Orthodontie, lachverbeteringen en wortelkanaalbehandelingen. Ook kunnen wij u helpen met ingrepen waaronder uitgebreide gebitsreparaties, kronen, bruggen en facings. Bij al uw esthetische wensen wordt er met deskundigheid gezocht naar een passende oplossing.

Daarnaast verzorgen wij voor u ook cosmetische behandelingen waaronder orthodontie, lachverbeteringen en wortelkanaalbehandelingen. Bij al uw esthetische wensen wordt er met deskundigheid gezocht naar een passende oplossing.

Openingstijden van uw tandarts in Rijswijk

De Receptiebalie is geopend van 08.00 -12.00 uur en van 13.00 – 16.45 uur.
Wilt u telefonisch een afspraak maken, zijn wij bereikbaar van 08.00 – 12.00 uur
Via het telefoonnummer: 070 – 367 90 80. Ons mail adres is: info@filius.jouwtestwebsite.nl

De gebruikelijke werkuren in deze tandartspraktijk zijn:
Van maandag t/m donderdag van 07.30 – 12.00 en van 13.00 – 16.45 uur.
Op vrijdag is de praktijk geopend van 07.30 tot 12.00 uur.

Veel cursussen en andere nascholing wordt op donderdagmiddagen en vrijdagen gehouden, daardoor zijn deze dagen niet altijd beschikbaar voor afspraken.

Heeft u algemene of specifieke vragen? U kunt ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Ons team helpt u graag!