Tandarts Wateringen

De tandarts in Wateringen

Bent u opzoek naar een gewaardeerde tandarts in Wateringen? Kies dan voor tandartspraktijk Filius. Zo goed en zorgvuldig mogelijk geholpen worden. Daar kunt u bij uw tandarts in Wateringen van op aan! Wij helpen u graag verder met diverse behandelingen, mondhygiëne, gebitsaandoeningen en preventie. Voelt u zich thuis in onze praktijk en zet glimlachend uw dag voort!

Werkwijze van uw tandarts in Wateringen

Voor controleafspraken of spoedgevallen zijn wij doordeweeks telefonisch bereikbaar. U kunt de mogelijkheden bespreken met de balie-assistente. Zij beantwoordt ook uw vragen m.b.t. de behandelingen.

Samen met de tandartsassistente werkt de tandarts in de praktijkkamer. Bepaalde voorbereidingen voor grotere behandeling voert de tandartsassistente zelfstandig uit.

Binnen de praktijk werken ook preventie-assistentes en een mondhygiëniste. De mondhygiëniste behandelt patiënten met uitgebreidere tandvleesziekten. Het verwijderen van aanslag, tandsteen en het geven van poetsinstructies wordt gedaan door de preventieassistente.

Als uw tandarts in Wateringen voelen wij ons ook betrokken bij uw algemene gezondheid op langere termijn. Daarom maken wij gebruik van biologisch neutrale materialen waaronder Silica-kwartsglas vullingen. Deze materialen hebben geen schadelijk effect op uw gezondheid.

Tandarts Filius heeft graag alle aandacht voor u. Om dit te garanderen worden uw nota’s verwerkt door Infomedics. Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk en snel uw nota’s ontvangen, inzien en andere zaken rondom de nota zelf regelen.

Behandelingen door uw tandarts in Wateringen

Voor groot scala aan moderne tandheelkundige behandelingen kunt u terecht bij tandarts Filius. Wij doen onder andere gebitsregulaties zoals orthodontie, lachverbeteringen en wortelkanaalbehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van kronen, bruggen en facings. In enkele gevallen zal u worden doorverwezen naar een aangesloten specialist. Bij al uw esthetische wensen wordt er met deskundigheid gezocht naar een passende oplossing.

Openingstijden van uw tandarts in Wateringen

Onze receptie is doordeweeks te bereiken tussen 08.00 -12.00 uur en van 13.00 – 16.45 uur. Voor telefonische afspraken kunt u van 08.00 tot 12.00 uur bellen naar de praktijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 070 – 367 90 80.

De gebruikelijke werkuren zijn:

Van maandag t/m donderdag van 07.30 – 12.00 en van 13.00 – 16.45 uur.
Op vrijdag is dit 07.30 tot 12.00 uur.

Op donderdagmiddagen en vrijdagen worden veel cursussen en andere nascholing gehouden. Hierdoor zijn deze dagen niet altijd beschikbaar voor afspraken met de tandarts in Wateringen.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt, u telefonisch of per mail contact opnemen. Ons mail adres is: info@tandartsfilius.nl.

Tandarts Filius is ook werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Delft en Naaldwijk.