Bio-Safe

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet

Wij willen voorop lopen en volgen daarom nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet en gaan daarbij niet over één nacht ijs. Daar zijn we trots op. Dat geldt zeker voor de vullingen die we voor u en uw kinderen gebruiken.

Als tandartsenpraktijk willen wij u hierover zo goed mogelijk informeren. Wij nemen dat zeer serieus. Dat geldt zowel voor de tandheelkundige handelingen als voor de materialen die wij gebruiken. Deze moeten zoveel mogelijk veilig en duurzaam zijn.

Haaientandvullingen laten uw tanden zichzelf herstellen

Haaientanden zijn ongelofelijk sterk doordat ze fluorapatiet bevatten. De “haaientandvulling” bevat daarom ook fluorapatiet en andere lichaamsvriendelijke stoffen. Fluorapatiet is niet alleen sterk, maar heeft ook zelfherstellende eigenschappen. De haaientandvulling herstelt de tand door een krachtige uitwisseling van mineralen van binnenuit tot een sterke, duurzame eenheid. De haaientandvullingen zijn een grote stap vooruit in de moderne tandheelkunde. Wij bespreken graag de mogelijkheden om deze vullingen ook bij u toe te passen.