Praktijk

Onze praktijk

Vooraanzicht

Ingang

Tandartspraktijk Den Haag en Rijswijk en Westland

Om u ook hier met informatie van dienst te zijn is Tandartspraktijk Filius ook op het Internet vindbaar. U kunt op deze website informatie bekijken over de tandartspraktijk, over tandheelkundige behandelingen, inschrijven als nieuwe patient, en nog veel meer.

In deze tandartspraktijk wordt een groot scala aan moderne tandheelkundige behandelingen uitgevoerd zoals onder andere het maken van speciale vullingen van het Biologisch Neutrale tandvulmateriaal GlassCarbomeer, het nieuwste witte/tandkleurige vulmateriaal op basis van Silica ofwel kwartsglas. Dit materiaal verzorgt ook remineralisatie van beginnende gaatjes in de omliggende tandstructuur door fluoride-afgifte..

Tandarts behandelingen

Andere behandelingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn het maken van cosmetische vullingen en Bleekbehandelingen, ook het maken van kronen en bruggen en schildjes (= Facings). Naast deze reparaties van aangetaste gebitselementen verzorgen wij voor u ook cosmetische behandelingen waaronder gebitsregulaties (= Orthodontie) en Lachverbeteringen, en ook wortelkanaalbehandelingen (= Endodontie).
Natuurlijk worden bijna al uw esthetische wensen in oplosingen omgezet, gelukkig weet tegenwoordig de steeds mondiger wordende patient steeds beter wat er op tandheelkundig gebied mogelijk is en deze wensen uitvoeren voor de patient is wat het vak als tandarts leuk maakt.

N.B. Wij zijn gedreven om uw gebit te verzorgen met gebruik van speciale biologische materialen die geen giften, geen oplosmiddelen, geen mogelijk kankerverwekkende stoffen en geen onverharde harsen of polymeren en geen zware metalen bevatten. Dat is belangrijk voor nu voor uw algemene gezondheid en ook voor later voor het millieu en de toekomst van uw kleinkineren. Deze biologisch neutrale grondslag is belangrijk voor ons.

In onze praktijk

  • Orthodontie
  • Endodontologie
  • Integrale tandheelkunde
  • Biologisch Neutrale vulmaterialen

 

Endodontologie

Wortelkanaalbehandelingen die op uw zenuwen werken worden netjes voor u verdoofd

Integrale tandheelkunde

Waar iedereen tegenwoordig steeds meer met oogkleppen op gaat werken en in een nauwer wordend straatje gaat kijken probeer ik voor u het hele scala aan tandheelkundige mogelijkheden beschikbaar te hebben, en anders te weten waar ik u via korte lijnen naar een specialist kan verwijzen.

Biologisch Neutrale vulmaterialen

GlassCarbomeer is het 4-de generatie witte-vulmateriaal voor Nu! en in de toekomst. Dit materiaal heeft geen giftige bestanddelen zoals Amalgaam(kwik-verbindingen) en Composiet (harsen en oplosmiddelen die kankerverwekkend kunnen worden) dat wel doen. Deze moderne combinatie van oeroude materialenl is gebaseerd op Kwartsglas en koolstof versterkte vezels, welke grondstoffen volledig natuurlijk zijn en blijven bij de productie van het materiaal ook voor nu en uw kleinkinderen later geheel onschadelijk voor mens en millieu.