Spoedgevallendienst

Spoed Tandarts

Voor problemen en spoedgevallen tijdens onze gebruikelijke werktijden belt u het volgende nummer:

De spoedgevallendienst is uitsluitend beschikbaar voor ongevallen en nabloedingen.

Voor spoedgevallen buiten deze uren kunt u na 17.00 uur en in de weekeinden bellen met de Tandartsen Spoedgevallendienst via telefoonnummer:

De spoedgevallendienst is uitsluitend beschikbaar voor ongevallen en nabloedingen.

Houdt u er rekening mee dat uw verzekeringskaartje en uw identiteitskaart met BSN nummer mee dient te brengen en dat contant dient te betalen, vaak is er geen Pinapparaat beschikbaar. U wordt geadviseerd om ten minste €150 mee te brengen.

U wordt door een telefoniste te woord gestaan en zij helpt u, na het aanhoren van uw probleem, indien nodig aan een adres en telefoonnummer van de op dat moment dienst doende tandarts in de regio. Deze heeft alleen op bepaalde tijden spreekuur en
is niet 24 uur per dag beschikbaar.

Spoedgevallen zijn uitsluitend die behandelingen welke niet tot de volgende ochtend kunnen wachten omdat er dan onherstelbare schade aan het gebit of gezondheid ontstaat. Dit zijn vrijwel uitsluitend nabloedingen n a v een behandeling welke u eerder op dezelfde dag heeft gehad, of het verliezen van een tand of kies na een ongeval. Dit ter beoordeling aan de dienstdoende tandarts.