Tandarts Den Haag

De tandarts in Den Haag

Bent u opzoek naar een tandarts in Den Haag? Bij onze tandartspraktijk bent u in goede handen. Bij Tandarts Filius te Den haag kunt u terecht voor diverse behandelingen, mondhygiëne, gebitsaandoeningen en preventie. Hiervoor hebben wij een team van professionals die u graag verder helpt. Daarnaast zorgen wij bij tandartspraktijk Filius ervoor dat u zich thuis voelt in onze praktijk en glimlachend uw dag voortzet.

Werkwijze van uw tandarts in Den Haag

Wanneer u ons opbelt voor controleafspraak komt u in contact met de balie-assistente. Zij verzorgt de administratieve taken binnen de praktijk en heeft veel kennis van tandheelkundige behandelingen omdat zij ook als tandartsassistente heeft gewerkt.

In de praktijkkamer werkt de tandartsassistente samen met de tandarts als tweede paar handen bij een patiënt. Bepaalde voorbereidingen voor grotere behandeling voert zij zelfstandig uit.

Daarnaast werken er bij uw tandarts in Den haag ook nog preventie-assistentes en een mondhygiëniste. De preventieassistente verwijdert tandsteen en aanslag en geeft poetsinstructies, de mondhygiëniste behandelt de patiënten met uitgebreidere tandvleesziekten. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Wij zijn gedreven om uw gebit te verzorgen met gebruik van speciale biologische materialen die geen giften, geen oplosmiddelen, geen mogelijk kankerverwekkende stoffen of onverharde harsen of polymeren en geen zware metalen bevatten. Dat is belangrijk voor nu voor uw algemene gezondheid en ook voor later voor het milieu en de toekomst. Deze biologisch neutrale grondslag is belangrijk voor ons.

Als uw zorgaanbieder geeft uw tandarts in Den Haag u graag alle aandacht. Hierom worden uw nota’s verwerkt door Infomedics. Op infomedics.nl kunt u gemakkelijk en snel uw nota’s ontvangen, inzien en zaken rondom de nota zelf regelen.

Behandelingen door uw tandarts in Den haag

Tandartspraktijk Filius voert een groot scala aan moderne tandheelkundige behandelingen uit. Er wordt gewerkt met speciale vullingen van het Biologisch Neutrale tandvulmateriaal: GlassCarbomeer. Dit is het nieuwste tandkleurig vulmateriaal op basis van Silica ofwel kwartsglas. Wij voeren ook reparaties uit als het maken van cosmetische vullingen en bleekbehandelingen en het maken van kronen, bruggen en schildjes.

Daarnaast verzorgen wij voor u ook cosmetische behandelingen waaronder orthodontie, lachverbeteringen en wortelkanaalbehandelingen. Bij al uw esthetische wensen wordt er met deskundigheid gezocht naar een passende oplossing.

Openingstijden van uw tandarts in Den Haag

De Receptiebalie is geopend van 08.00 -12.00 uur en van 13.00 – 16.45 uur. Voor het telefonisch maken van afspraken zijn wij van 08.00 – 12.00 uur bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 070 – 367 90 80

De gebruikelijke werkuren in deze tandartspraktijk zijn:

Van maandag t/m donderdag van 07.30 – 12.00 en van 13.00 – 16.45 uur.
Op vrijdag werken we van 07.30 tot 12.00 uur.

Veel cursussen en andere nascholing wordt op donderdagmiddagen en vrijdagen gehouden, daardoor zijn deze dagen niet altijd beschikbaar voor afspraken.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt in telefonisch of per mail contact opnemen. Ons mail adres is: info@filius.jouwtestwebsite.nl.